Apple event op 21 maart 2016

  • 14 mrt 0

Door Apple zijn uitnodigingen verstuurd voor een media evenement dat op 21 maart zal plaatsvinden. Op de uitnodiging is het logo van Apple te zien met daarbij de zin: Let us loop you in. De uitnodiging laat niet veel los maar er wordt al flink gespeculeerd over wat we op dit evenement kunnen verwachten. Apple zal mogelijk de iPhone SE, de kleinere iPad Pro en bandjes voor de Apple Watch aankondigen. Het evenement zal plaatsvinden op 21 maart vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd in Cupertino.

iPhone SE

De aankondiging van de iPhone SE op het evenement wordt als de belangrijkste aandoening gezien. Deze iPhone zal een 4-inch model zijn, het eerste kleine model sinds de iPhone 5S. Na dit toestel koos Apple voor een groter display. De iPhone zal volgens diverse geruchten beschikken over dezelfde specificaties als de iPhone 6. Het zou gaan om een toestel met een A9-chip, 16GB of 64GB aan opslagruimte, een 12-megapixel camera aan de achterzijde en een 5-megapixel camera aan de voorzijde. De smartphone zal waarschijnlijk tussen de 400 en 500 dollar gaan kosten en worden uitgebracht in de kleuren zilver, goud, spacegrijs en rosé goud.

Kleinere iPad Pro

De kleinere iPad Pro die Apple naar alle waarschijnlijkheid ook zal aankondigen zou zijn voorzien van een 9,7-inch display en over dezelfde specificaties beschikken als de reguliere iPad Pro. De tablet zou zijn voorzien van een A9Xchip met 4GB aan werkgeheugen en een interne opslag van 32 of 128 GB. Mogelijk zal Apple ook nieuwe bandjes voor de Apple (sport) Watch aankondigen. Ook zal er wellicht meer worden verteld over de nieuwe versies van de verschillende Apple besturingssystemen. Het evenement is te volgen via een livestream.


Leave A Comment