Apple Watch achtergrond voor iPhone 6S

  • 01 sep 0

De nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S Plus met iOS 9 krijgen waarschijnlijk een aantal nieuwe dynamische achtergronden. Deze achtergronden lijken veel op die van de Apple Watch. Op de huidige iPhones met iOS 8 kan de gebruiker al verschillende geanimeerde achtergronden instellen. Deze achtergronden stellen in vergelijking met de nieuwe wallpapers op de iPhone 6S en 6S Plus nog niet veel voor. Deze hebben meer weg van de achtergronden van de Apple Watch. Er kan bijvoorbeeld op het lockscreen een bewegende kwal worden ingesteld of men kan gekleurde vlinders op de achtergrond laten fladderen. Daarnaast zou er rook kunnen worden ingesteld dat continu omhoog kringelt en een geanimeerde vis behoort ook tot de mogelijkheden.

Animaties

Geanimeerde wallpapers zijn niets nieuws voor Apple. Het is vanaf iOS 7 al mogelijk om deze in te stellen. De huidige geanimeerde wallpapers stellen echter nog niet veel voor. De nieuwe wallpapers zullen een stuk levendiger moeten worden. Recent verscheen er een gelekte foto van een mogelijk nieuw doosje van de iPhone 6S. Hier was een vis op te zien, of die foto ook echt was is niet bekend.

Nieuwe techniek

De Apple Watch is voorzien van een nieuwe display-techniek waarbij een diepere soort zwart kan worden getoond dan de iPhone 6. Hierdoor wordt het mogelijk om geanimeerde wallpapers te tonen. Mogelijk wordt voor de iPhone 6S ook gebruik van deze displaysoort. Naast de geanimeerde wallpapers krijgen de statische wallpapers in iOS 9 ook een make-over. Verschillende achtergronden zijn alvast te downloaden.


Leave A Comment