De laatste geruchten over de nieuwe 4-inch iPhone

  • 27 jan 1

Al lange tijd gaan er steeds meer geruchten rond over de nieuwe 4 inch iPhone die Apple aan het ontwikkelen is. Alles blijft natuurlijk gissen maar diverse bronnen lijken over een aantal gegevens zeker van hun zaak. Op dit moment wordt gedacht dat de nieuwe smartphone de iPhone 5se gaat heten. Se staat hierbij voor special edition. Voorheen werd nog gedacht dat het toestel de naam iPhone 5c of 7c zou krijgen. De iPhone 5se zou een enhanced versie worden van de iPhone 5S volgens de berichten. Het toestel zou een design krijgen dat lijkt op dat van de iPhone 6(s). Dit betekent metalen behuizing, ronde hoeken en een glasplaat die iets afloopt aan de zijkanten. Het formaat zou ongeveer net zo lang en breed zijn als het formaat van de iPhone 5S en daarmee een stuk kleiner dan de iPhone 6(s).

De iPhone 5se krijgt iets minder sterke hardware dan de duurdere modellen. Volgens een bericht op 9to5Mac is de 5se voorzien van een Apple A8-chip in combinatie met de M8-chip net als in de iPhone 6. Het toestel zal aan de voorkant zijn voorzien van een 1,2 megapixel camera en aan de achterkant van een 8-megapixel camera. Verder zou de nieuwe iPhone ondersteuning krijgen voor 4G+, wifi 802.11ac en Bluetooth 4.2. Ook is er een nfc-chip aan boord voor betalen via Apple Pay. Volgens de laatste berichten zal de release van de iPhone 5se plaatsvinden in april of maart dit jaar. Wat het toestel zou moeten kosten is nog niet bekend.


One Comment

  1. Simeno 28 februari, 2019 at 00:41 - Reply

    Ookal zijn de ontwikkelingen van Iphone helemaal ingesteld op de behoefte van deze tijd, is het nog zijn er nog steeds mensen die het interessanter vinden om discussies te voeren over wat de naam gaat zijn het nieuwe model. Best grappig eigenlijk.

Leave A Comment