De meeste populaire iPhone apps

  • 15 mei 0

De App Store is Apple’s catalogus waarin meer dan 1 miljoen apps staan die door iPhone gebruikers kunnen worden gedownload. Er is een app voor vrijwel alles wat men kan bedenken. De iPhone apps zijn verdeeld in categorieën. Zo zijn er games maar ook verschillende apps die de productiviteit bevorderen. De apps kunnen worden gesorteerd per categorie maar ook kan er worden gezocht op populariteit of gewoon op naam. Er zijn veel gratis iPhone apps aanwezig in de App store maar er zijn ook apps aanwezig waar voor moet worden betaald.

Berichten, bellen en data
Onder de apps waar berichten mee kunnen worden verzonden is Whatsapp wel het meest populair. Met deze app kunnen naast berichten ook foto’s en video’s worden verzonden, berichten worden ingesproken en nog veel meer. De app is gratis. Onder de bel apps is Skype een hele populaire. Deze iPhone app is gratis en hiermee kan men videobellen met andere Skype gebruikers. Er bestaan ook iPhone apps om je verbruikte data bij te houden zoals My Data Manager en Data Usage, beide apps zijn gratis.

Games, gezondheid en games
Voor de game liefhebber biedt de App Store een ruim aanbod aan iPhone apps. Download bijvoorbeeld Candy Crush, Fruit Ninja of Cut the Rope 2, de leukst games op het moment. Voor de gezondheid is er bijvoorbeeld de Eetmeter app waarin je kan bijhouden wat je de hele dag precies eet. Ook muziekapps zijn er volop. Met Shazam kom je achter de naam van het nummer dat je zo leuk vindt. Op Spotify kan worden geluisterd naar verschillende afspeellijsten, ook kunnen deze zelf worden aangemaakt.

Nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws is ook mogelijk door middel van verschillende iPhone apps. Download bijvoorbeeld de NOS of Nu.nl app voor het laatste nieuws en andere handigheden. Wie vaak met het openbaar vervoer reist moet zeker de 9292ov en NS app downloaden. De sociale media apps moeten natuurlijk niet vergeten worden, denk aan Facebook, Twitter en Instagram.
Ontdek nog veel meer iPhone apps in de App Store.


Leave A Comment