Downgrade naar iOS 9.0.2 niet meer mogelijk

  • 02 nov 0

iOS 9.1 is nu ongeveer een week beschikbaar. iOS 9.1 brengt een aantal brengt een aantal bugfixes en nieuwe features met zich mee. De technologie van Live Foto’s is verbeterd en er zijn wel 150 nieuwe emoji toegevoegd.

iOS 9.0.2

Wanneer je iOS 9.1 al hebt gedownload is het nu niet meer mogelijk om je iPad, iPod of iPhone te downgraden naar iOS 9.0.2. Indien je niet kunt wennen aan iOS 9.1 is het wel mogelijk om te upgraden naar iOS 9.2. De publieke bètaversie is nu beschikbaar. Voor gebruikers is het meestal enige tijd mogelijk om terug te keren naar een oudere versie van iOS. Apple maakt dat vanaf nu dus niet meer mogelijk. Wanneer je iOS 9.1 hebt gedownload kun je niet meer terug naar iOS 9.0.2.

iOS 9.2

Nu is ook de bètaversie van iOS 9.2 vrijgegeven door Apple. Het is mogelijk voor deelnemers van het programma om te upgraden naar de nieuwe versie van het besturingssysteem iOS 9.2. Indien deelnemers eerder een bètaversie op hun toestel hebben gedownload krijgen ze een update op hun toestel. Wanneer je ervoor kiest om te upgraden naar de bètaversie, dan is het niet meer mogelijk om te downgraden naar een eerdere versie van iOS. iOS 9.2 brengt een aantal veranderingen met zich mee. Zo werkt Safari anders in de apps van derden. Wanneer Safari in een andere app wordt geopend blijven extensies die zijn geïnstalleerd in de webbrowser werkzaam. Welke grote veranderingen er nog meer zijn doorgevoerd is nog niet bekend.


Leave A Comment