Functionerende iPhone 6 getoond in video

  • 09 sep 0

Er zijn foto’s verschenen waarop vermoedelijk een werkende versie van de nieuwe iPhone 6 wordt getoond. Daarnaast zijn er ook video’s verschenen waarin een werkende iPhone 6 is te zien. Deze video’s en foto’s zijn door een gebruiker van Weibo online gezet. Weibo is een Chinees sociaal netwerk. Het Chinese CNbeta ontdekte de foto’s en video’s. Op de websites duiken regelmatig foto’s en video’s op van smartphones die nog niet zijn aangekondigd. Het valt echter lastig te verifiëren of de smartphones echt zijn. De iPhone 6 wordt in dit geval werkend getoond, het lijkt daarom wel aannemelijk dat het om een echte versie gaat.

De iPhone 6 wordt groter
Het uiterlijk van de nieuwe iPhone op deze foto’s en in de video’s lijkt vergelijkbaar met wat er eerder over het toestel naar buiten is gekomen. Er kwam al eens eerder een video van de iPhone 6 naar buiten, toen ging het echter om een nagebouwde nep variant. Deze variant was in elkaar gezet door een bedrijf dat custom iPhones maakt. De vermoedelijke iPhone 6 wordt op de foto’s vergeleken met het huidige model. Het lijkt er nu duidelijk op dat de nieuwe iPhone een stuk groter wordt. De in de video getoonde iPhone heeft waarschijnlijk een scherm van 4,7-inch.

Vingerafdrukscanner
Op de video is te zien hoe de iPhone 6 met de vingerafdrukscanner kan worden ontgrendeld, dit was ook al mogelijk met de iPhone 5S. Verder is te zien dat de Passbook app een nieuw icoon heeft, hierop wordt een creditcard afgebeeld. Dit duidt erop dat het waarschijnlijk mogelijk wordt om met Passbook mobiele betalingen te gaan doen. Al eerder doken er geruchten op dat de iPhone 6 zou beschikken over NFC en dat mobiel betalen met Apple’s eigen betaaldienst mogelijk zou worden.

Op 9 september staat het evenement op de planning waarbij Apple de iPhone 6 zal gaan aankondigen. Ook wordt verwacht dat hier de smartwatch zal worden aangekondigd.


Leave A Comment