Geruchten over de nieuwe iPhone 5S

  • 26 feb 0

De geruchten molen draait alweer op volle toeren, want er is bekend geworden dat de nieuwe iPhone 5S op de markt gaat verschijnen. Uiteraard wordt er volop gespeculeerd over het nieuwe toestel en de verbeteringen die hierin zijn verwerkt. Dit alles is echter nog niet bekend, aangezien Apple hier zelf nog geen uitspraken over heeft gedaan. We kunnen rustig stellen dat 2012 voor de echte Apple liefhebbers een fantastisch jaar is geweest. Dit jaar valt er echter opnieuw genoeg te beleven voor de Apple fans. Waar in 2012 de iPhone 5 en de iPad Mini verschenen, lijken er dit jaar opnieuw meerdere toestellen te verschijnen. Naast de Apple iPhone 5S zouden er namelijk nog wel eens één of twee nieuwe toestellen kunnen verschijnen.

Twee opvolgers voor de iPhone 5?
Natuurlijk was Apple al lang bezig met de opvolger van de iPhone 5 toen deze op de markt verscheen in 2012. Waar nu over gespeculeerd wordt is dat Apple mogelijk al bezig zou zijn met twee nieuwe opvolgers! In eerste instantie gaat de iPhone5s op de markt verschijnen en wel in juni 2013. Het is nog niet bekend of deze ook direct in Nederland in de winkel ligt. Dit is nog even afwachten. Daarnaast is het ook nog niet officieel aangekondigd dat de nieuwe iPhone, de iPhone 5S gaat heten. Dit ligt echter wel in de lijn der verwachting, als we kijken naar de releases van de iPhone in de voorgaande jaren.

Wanneer we spreken over de iPhone 5S, gaat het hoogst waarschijnlijk alleen om een vernieuwing van het toestel aan de binnenkant. In dit geval is er echter sprake van een uitzondering, aangezien het nieuwe toestel verkrijgbaar gaat zijn in meerdere kleuren! Een unieke twist aan de iPhone.


Leave A Comment