Grotere accu en meer opslag voor iPhone 7 Plus

  • 06 jan 0

Apple zal naast de iPhone 7 waarschijnlijk ook een iPhone 7 Plus op de markt brengen net als bij de iPhone 6 en de iPhone 6S het geval was. Volgens diverse bronnen zal de iPhone 7 Plus naast de grootte ook van binnen verschillen van de normale iPhone 7.

Grotere accu

De Chinese website MyDrivers komt met dit bericht. Dit was ook het geval bij de iPhone 6 Plus. De website schrijft dat de iPhone 7 Plus zal zijn voorzien van een grotere accu dan de iPhone 7. Het zou gaan om een 3100 mAh-accu. Van welke accu de iPhone 7 zal zijn voorzien is nog niet bekend. Wel zou het toestel ten opzichte van de iPhone 6 Plus een grote update krijgen. De iPhone 6 Plus is voorzien van een 2750 mAh-accu. In de meeste gevallen krijgt de Plus variant van de iPhone een betere accu, of de accu van de normale variant zal worden verbeterd is niet duidelijk. Apple heeft nog niets bekend gemaakt, dus het blijft bij een gerucht. Eerder ging het gerucht dat de iPhone 7 het dunste  toestel ooit moet worden.

Meer opslagruimte

MyDrivers meldt daarnaast nog dat de iPhone 7 Plus beschikbaar zal worden met een opslag van 256GB. Op dit moment zijn de huidige iPhones voorzien van 16GB, 32GB, 64GB of 128GB. Het is mogelijk dat Apple afstapt van de 16GB en op minimaal 32GB overstapt. MyDrivers kwam eerder met een ander gerucht dat betrekking had op de iPhone 6C. Dit toestel zou een 4-inch toestel zijn en volgens de website een 1642 mAh-accu krijgen en 2GB aan werkgeheugen. Tot Apple deze iPhones presenteert zullen we niet weten of de geruchten daadwerkelijk kloppen. MyDrivers heeft vaker informatie naar buiten gebracht die achteraf wel bleek te kloppen, maar niet altijd.


Leave A Comment