Hoe vind ik een goedkope iPhone?

  • 19 jun 0

De iPhone is een zeer gebruiksvriendelijke smartphone waarmee veel mogelijk is. Het is dan ook een enorm populair toestel bij vele smartphone gebruikers. Goedkoop is de iPhone echter niet, vooral voor nieuwe modellen betaal je een hele som geld. Het is dan ook niet voor niets dat veel consumenten op zoek zijn naar een goedkope iPhone. Een goedkope iPhone vinden is mogelijk; er zijn vaak aanbiedingen of acties bij verschillende providers.

Wanneer krijg ik een gratis iPhone?

Het is niet mogelijk om een gratis iPhone te verkrijgen. De iPhone kan wel aangeboden worden voor een bedrag van € 0,-. De kosten van de iPhone zijn dan in het abonnement verwerkt. Het ene deel van het abonnement bestaat uit de kosten van bellen terwijl het andere deel bedoeld is als afbetaling van de iPhone. Bij het afsluiten van een abonnement is het vaak mogelijk om een iPhone zonder bijbetaling te krijgen. Bij de nieuwste modellen liggen de maandlasten dan wel erg hoog. Hoe hoger de maandlasten zijn, hoe lager de aanschafprijs is van de iPhone. Verschillende abonnementen kunnen met elkaar worden vergeleken; zo kom je uit de goedkoopste iPhone met de laagste maandlasten.

Oudere modellen

Als je echt op zoek bent naar een goedkope iPhone dan kun je het beste zoeken in de oudere generatie iPhones in plaats van de nieuwste modellen. Denk hierbij aan de iPhone 5s, 6 of 6 Plus. Deze oudere generatie iPhones zijn kwalitatief vaak net zo goed als de nieuwste generatie en zijn een stuk goedkoper. Wanneer je toch kiest voor de nieuwste generatie iPhones dan zijn de iPhones met het minste interne geheugen het goedkoopst.


Leave A Comment