iOs 7

  • 26 apr 0

Apple zal in juni iOS 7, de nieuwste software voor de iPad en iPhone, presenteren. Dit zal gebeuren op de World Wide Developer Conference (WWDC). Deze wordt gehouden van 10 tot 14 juni en vindt plaats in San Francisco. Apple zal ook de nieuwste versie van het Mac OS X besturingssysteem tonen aan de aanwezige ontwikkelaars.

Elk jaar vindt het WWDC, een conferentie voor software ontwikkellaars, plaats. Deze conferentie wordt door Apple georganiseerd. Apple toont hier de nieuwste software ontwikkelingen, ontwikkelaars kunnen de software en apps uitproberen. Ontwikkelaars kunnen inspelen op de komende veranderingen die tijdens de conferentie naar voren komen. Zij kunnen wijzigingen of nieuwe features doorvoeren in bijvoorbeeld verschillende apps. Tijdens de WWDC 2013 zal waarschijnlijk geen nieuwe hardware onthuld worden. Nieuwe hardware gaat echter wel vaak samen met een nieuwe versie van iOS. Tijdens het WWDC zal de CEO van Apple, Tim Cook, een presentatie houden. Naar verwachting zal deze presentatie gaan over iOS 7.

Er is over iOS 7 nog bijna niets bekend. De software zal naar alle waarschijnlijkheid een strakker en moderner design zal krijgen. Er wordt ook verwacht dat skeuomorphe elementen, die praktische producten en gebruiken nabootsen, zullen verdwijnen. De software zal in eerste instantie beschikbaar worden gesteld voor ontwikkelaars. Vervolgens zal de software beschikbaar zijn voor gebruikers van de iPad en iPhone.
iOS-ontwikkelaars hebben de mogelijkheid een kaartje te kopen voor de conferentie in San Francisco. Een kaartje zal 1599 dollar bedragen.


Leave A Comment