iOS 8.0.2 door Apple beschikbaar gesteld

  • 02 okt 0

Na de release van iOS 8 werd door Apple als snel de update naar iOS 8.0.1 ingetrokken. Er werd door diverse gebruikers geklaagd over deze versie van het besturingssysteem. Het bereik zou niet goed zijn en Touch ID zou niet werken. Apple heeft nu iOS 8.0.2 beschikbaar gesteld, deze versie van het besturingssysteem zou alles moeten oplossen. Gebruikers die iOS 8.0.1 op hun toestel installeerden liepen meteen aan tegen grote problemen. De update werd door Apple vervolgens binnen een paar uur teruggetrokken. Gebruikers werd geadviseerd hun toestel via iTunes te resetten. Er waren naar schatting zo’n 40.000 gebruikers die problemen hadden door de update naar 8.0.1. Zij konden niet meer bellen en ook de vingerafdrukscanner werkte niet meer.

Verbeteringen
Het is nu mogelijk om iOS 8.0.2. te downloaden. Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update. iOS 8.0.2. is 71,5 MH groot en bevat volgens Apple oplossingen voor problemen en ook verbeteringen. Het mobiel bereik zou beter zijn en niet meer wegevallen, ook Touch ID werkt met deze update weer op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Het is ook mogelijk om de HealthKit-apps te downloaden, deze zijn beschikbaar in de App Store. De bereikbaarheid functie is verbeterd en aan aantal kleine foutjes is aangepakt.
De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland. Het is mogelijk de toestellen te kopen bij de Apple Store en daarnaast bieden diverse webshops en resellers de toestellen aan. Ook bij de grote Nederlandse providers kun je terecht.


Leave A Comment