iOS 8.1

  • 17 okt 0

Op donderdagavond 16 oktober is door Apple de eerste grote update van het nieuwe besturingssysteem iOS 8 aangekondigd. Gebruikers van de iPhone, iPod en iPad kunnen hun apparaten naar iOS 8.1 updaten, deze nieuwe versie brengt diverse verbeteringen en brengt ook onder meer de Camera Roll terug. De presentatie op 16 oktober werd door Apple begonnen met de uitrol van iOS 8. Apple gaf zichzelf wat klopjes op eigen schouder en besprak de nieuwe functies en belangrijkste features. Het bedrijf gaf aan dat inmiddels 48 procent van alle iOS toestellen op de nieuwste versie draait.

Natuurlijk werd ook de update naar iOS 8.1 aangekondigd. Deze eerste grote update van Apple’s nieuwe besturingssysteem brengt onder meer Apple Pay. Dit betaalplatform van Apple is helaas nog niet in Nederland beschikbaar. Ook brengt de update de alom bekende Camera Roll, deze ontbrak sinds de lancering van iOS 8. Ook wordt door Apple met iOS 8.1 iCloud Photo Library geïntroduceerd. Dit is een opslagruimte voor al je video’s en foto’s. In combinatie met de Mac-app zijn al je video’s en foto’s op al je Apple apparaten beschikbaar. Wel gebruik je hiervoor de opslagruimte van je iCloud account. Verder heeft Apple met iOS 8.1 heel wat kleine verbeteringen en bugfixes doorgevoerd.

De nieuwe update is nu beschikbaar en kan op alle iPhones, iPods en iPads worden geïnstalleerd waar ook iOS 8 op kon worden geïnstalleerd. De iOS 8.1 update wordt maandag uitgerold en kan gratis geïnstalleerd worden op iPads,


Leave A Comment