iOS 9.2: nieuwe update voor iOS

  • 14 dec 0

Het mobiele besturingssysteem van Apple is weer van een update voorzien, namelijk iOS 9.2. Deze nieuwe versie is nu beschikbaar en kan worden gedownload. Het systeem heeft een aantal aanpassingen die onder andere te vinden zijn in de Muziek-app, Siri en Safari View Controller. Versie 9.2 is een kleine upgrade. Verbeteringen worden voornamelijk toegevoegd aan het systeem met deze update. Er worden geen nieuwe features geïntroduceerd. De grootste wijziging vindt je in de Safari View Controller. Met de update ondersteunt deze nu ook extensies van apps van derden. Hierdoor kunnen apps uitgebreider gebruik maken van de Safari browser binnen de app. Ook kunnen links worden doorgestuurd naar andere apps via het deelmenu.

De Muziek-app van Apple heeft ook een update gekregen. Deze moet de hele dienst van Apple Music dragen. Na de update is duidelijker zichtbaar of een nummer wel of niet offline is opgeslagen. Er wordt een iPhone icoontje getoond als het nummer ook offline op het toestel is te vinden. Siri is ook weer uitgebreid. De dienst kan nu Arabisch verstaan en spreken en kan daarmee ook in de Arabische landen worden gebruikt.

iOS 9.2 kan je installeren door eerst naar de Instellingen-app te gaan. Druk op Algemeen en vervolgens op Software-update. De update wordt getoond en deze kan worden gedownload en geïnstalleerd. Er moet wel wat ruimte op het toestel zijn om de update te kunnen installeren.


Leave A Comment