iOS 9.3.1 update beschikbaar

  • 04 apr 0

iOS 9.3 is de laatste grote update van iOS 9 en heeft onlangs plaatsgevonden. Apple heeft nu een nieuwe versie van iOS 9.3 vrijgegeven, iOS 9.3.1 is nu te downloaden.

iOS 9.3.1

De nieuwe versie van het besturingssysteem is te downloaden op de iPad, iPhone en iPod Touch. De update lost onder andere het probleem op met het openen van linkjes. Sinds de update naar 9.3 konden vele gebruikers niet meer drukken op linkjes in Safari en diverse andere Apple apps. Ze werden door hierop te klikken niet naar de pagina gestuurd maar de software bleef hangen of de app crashte. Met de nieuwe update iOS 9.3.1 kunnen alle linkjes weer worden geopend.

Het openen van de linkjes was niet de enige bug. Ook konden gebruikers van oudere toestellen niet meer langs het activeringsproces komen. De reden was dat het systeem niet altijd het juiste wachtwoord vroeg en bij het verkeerd invullen van een wachtwoord liep de installatie geheel vast. Ook dit probleem is aangepast door Apple. De lancering van de nieuwste versie van iOS is erg rommelig verlopen. Na installatie van iOS 9.3.1 moet alles wel soepel werken. De versie is te downloaden via Instellingen > Algemeen > Software update.


Leave A Comment