iPhone 15 Plus aanbiedingen

iphone 15 plus

Het eerste wat opvalt aan de iPhone 15 Plus is het nieuwe design, met afgeronde kanten en een prachtige achterkant van doorkleurd glas die tegen een stootje kan. Maar dat is nog niet alles. Deze telefoon is uitgerust met Dynamic Island en een geavanceerd camerasysteem dat in staat is om prachtige herinneringen vast te leggen. De 48-MP hoofdcamera maakt superscherpe foto’s en met de nieuwe 2x telelens-optie heb je drie optische-zoomniveaus tot je beschikking. Daarnaast introduceert de iPhone 15-lijn baanbrekende portretfotografie, waardoor gedetailleerde portretten zelfs bij weinig licht mogelijk zijn.

Met de krachtige A16 Bionic-chip en de toevoeging van USB‑C-connector, ‘Nauwkeurig zoeken’ in Zoek mijn vrienden, en duurzaamheid die de concurrentie ver achter zich laat, is deze iPhone een enorme stap voorwaarts. Wat het design betreft, de achterkant van doorkleurd glas is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. De afgeronde kanten en hoogwaardig aluminium maken de telefoon prettig om vast te houden. Het Ceramic Shield aan de voorkant zorgt voor extra bescherming, en deze iPhone is water- en stofbestendig. Kortom, de iPhone 15 Plus is gebouwd om lang mee te gaan.

Roze, geel, groen, blauw en zwart

Met de iPhone 15 Plus haal je de ‘grote’ iPhone thuis. De smartphone van Apple is supersnel, veelzijdig en het meest betaalbare model 6,7-inch model van de 2023 line-up. De iPhone 15 Plus is bovendien in nieuwe kleuren beschikbaar, inclusief 128, 256 en 512 opslagruimte. Bekijk en vergelijk alle aanbiedingen voor de iPhone 15 Plus.

Features

  • Apple A16 Bionic-chipset
  • 6,7-inch Super Retina XDR OLED-display
  • 48 megapixel dual-camera
  • 12 megapixel selfiecamera
  • iOS 17
  • Stof- en waterbestendig (IP68)
  • 128, 256 of 512 GB opslag

Vergelijk de iPhone 15 Plus prijzen