iPhone 15 Pro Max aanbiedingen

iphone 15 pro max

De nieuwe iPhone 15 Pro Max is gemaakt van lichtgewicht titanium, waardoor deze versie het lichtste Pro-model tot nu toe is. Wat meteen opvalt, zijn de afgeronde randen en een handige actieknop die je zelf kunt aanpassen voor snelle toegang tot functies zoals de camera, zaklamp en meer. Maar dat is niet alles. De camera-upgrades zijn echt spectaculair. Met het 48-MP hoofdcamerasysteem kun je verbluffende foto’s maken, en met functies zoals ‘Focus’ en ‘Diepteregelaar’ krijg je nog mooiere portretten. En laten we de nieuwe 5x telelenscamera niet vergeten. De A17 Pro-chip zorgt voor krachtige prestaties en maakt zelfs gamen op je iPhone een meeslepende ervaring.

Laten we niet vergeten dat deze iPhone ook nog eens een nieuwe USB-C-connector heeft die tot 20x sneller is dan USB 2. Hiermee kun je complexe professionele workflows uitvoeren die voorheen onmogelijk waren. Bovendien komt dit geweldige toestel in vier prachtige kleuren en kun je het nu bestellen. Dus als je op zoek bent naar een iPhone met een geweldig design, fantastische camera’s en ongelooflijke prestaties, dan is de iPhone 15 Pro Max zeker iets voor jou.

Zwart titanium, wit titanium, blauw titanium en naturel titanium

Met de iPhone 15 Pro Max haal je het allerbeste van Apple in huis. De smartphone van Apple is supersnel, veelzijdig en het krachtigste 6,7-inch model van de 2023 line-up. De iPhone 15 Pro Max is bovendien in nieuwe kleuren beschikbaar, inclusief 256, 512 en 1TB opslagruimte. Bekijk en vergelijk alle aanbiedingen voor de iPhone 15 Pro Max.

Features

  • Apple A17 Pro-chipset
  • 6,7-inch Super Retina XDR OLED-display
  • 48 megapixel triple-camera
  • 12 megapixel selfiecamera
  • iOS 17
  • Stof- en waterbestendig (IP68)
  • 256, 512 of 1TB GB opslag

Vergelijk de iPhone 15 Pro Max prijzen