iPhone 15 Pro aanbiedingen

iphone 15 pro

De iPhone 15 Pro is absoluut indrukwekkend. Het nieuwe lichtgewicht titanium design met afgeronde randen is een lust voor het oog. De toevoeging van de actieknop, die je kunt aanpassen aan je wensen, maakt het gebruiksgemak nog groter. Maar het echte pronkstuk hier is de camera – met maar liefst zeven professionele lenzen, inclusief een 48-MP hoofdcamera, zijn de foto’s en portretten van topkwaliteit. Dankzij de krachtige A17 Pro-chip kun je zelfs consolegames spelen op je smartphone, een echt gamechanger.

En er is meer, want de USB-C-connector biedt ongekende snelheden en opent deuren naar professionele workflows. De A17 Pro-chip tilt prestaties naar een nieuw niveau met razendsnelle GPU-verbeteringen en ray tracing. De camera’s bieden een scala aan creatieve mogelijkheden en verbeteringen in portretfoto’s, nachtmodus en HDR. Video-opnames bij weinig licht zijn nu ook indrukwekkender dan ooit. Met deze nieuwe iPhone zet Apple een nieuwe standaard neer voor prestaties, fotografie en duurzaamheid. Het wordt moeilijk om deze verleiding te weerstaan.

Zwart titanium, wit titanium, blauw titanium en naturel titanium

Met de iPhone 15 Pro kom je werkelijk niets tekort. De smartphone van Apple is supersnel, veelzijdig en het krachtigste 6,1-inch model van de 2023 line-up. De iPhone 15 Pro is bovendien in nieuwe kleuren beschikbaar, inclusief 128, 256, 512 en 1TB opslagruimte. Bekijk en vergelijk alle aanbiedingen voor de iPhone 15 Pro.

Features

  • Apple A17 Pro-chipset
  • 6,1-inch Super Retina XDR OLED-display
  • 48 megapixel triple-camera
  • 12 megapixel selfiecamera
  • iOS 17
  • Stof- en waterbestendig (IP68)
  • 128, 256, 512 of 1TB GB opslag

Vergelijk de iPhone 15 Pro prijzen