iPhone 5s in productie genomen

  • 07 mrt 0

Als u een iPhone liefhebber bent heeft u de afgelopen maanden vast wel het één en ander gelezen over de nieuwe, te verwachten, iPhone 5s. De geruchtenmolen draait in volle gang en er wordt heftig gespeculeerd over de nieuwe features van de nieuwste telg van Apple. Volgens de laatste geruchten is de productie van het nieuwe toestel inmiddels gestart, waardoor het toestel naar verwachting tussen juni en augustus in de winkel zal liggen.

Release iPhone 5s

De toestellen worden geproduceerd door fabrikant Foxconn. Volgens bronnen wordt de iPhone 5s op dezelfde productielijn gemaakt als zijn voorganger, de iPhone 5. Zoals gezegd wordt het toestel verwacht ergens tussen juni en augustus 2013. Toch zijn de meningen hierover verdeeld en spreken Apple liefhebbers elkaar tegen als het gaat om de exacte release datum iMore beweert bijvoorbeeld dat de iPhone 5s in augustus pas verkrijgbaar zal zijn, terwijl KGI Securities zegt dat het toestel in juni wordt verkocht. Al met al blijft het speculeren. Wel kunnen we vrijwel zeker stellen dat het toestel in de zomer 2013 verkrijgbaar zal zijn.

Techniek iPhone 5s

Volgens de laatste berichten zijn er een aantal belangrijke aanpassingen verricht aan de iPhone 5s, ten opzichte van de iPhone 5. Zo maakt de iPhone 5s onder meer gebruik van een nieuwe en meer geavanceerde A7-chip en zal het toestel ook zijn uitgerust met een nieuwe camera, met een slimmere led-flits. Daarnaast gaat het toestel waarschijnlijk een vingerafdruksensor krijgen, wat natuurlijk revolutionair gaat zijn. Als het gaat om het design, zal het toestel weinig fysieke veranderingen kennen, ten opzichte van de iPhone 5.


Leave A Comment