iPhone 5s aanbieding

iphone5sgenDe meeste verkochte iPhone van dit moment is zeker de iPhone 5s. Het is qua mogelijkheden ook de beste iPhone die tot nu toe gemaakt is. De iPhone 5s mag dan duurder zijn de andere iPhones. Je krijgt er ook een toestel voor terug die klaar is voor de toekomst. De iPhone 5s is het eerste toestel met het 64- bits architectuur. Je zal de voordelen van het 64- bits systeem niet direct merken, maar in de toekomst gaan steeds meer software makers zich richten op dit systeem. Het toestel kan in theorie eigenlijk 2x zo snel werken.

Je bent gevallen voor de iPhone 5s. Je kan een kleur gaan kiezen die je leuk lijkt. Bij de nieuwe 5s heb je de keus uit goudkleurig, zilverkleurig of spacegrijs. Laatstgenoemde is een zelf verzonnen kleur door Apple. De iPhone 5s is niet in het zwart of wit verkrijgbaar. Uit onderzoek is gebleken dat de zwarte en witte toestellen snel bekrast raakten en dat de coating vrij snel losliet. Bij de iPhone 5s is daarom voor gekozen voor een ander tintje. Wil je aan iedereen laten zien dat je de iPhone 5s hebt? Ga dan voor de goudkleurige iPhone 5s. Aangezien de normale iPhone 5 alleen verkrijgbaar in zwart of wit is valt deze kleur het meest op en ziet iedereen dat jij de nieuwe iPhone 5s hebt.

Vergelijk de iPhone 5S prijzen:


De belangrijkste specificaties van de iPhone 5s
Apple maakte het eerder in 2013 al bekend iOS 7 komt voortaan op ieder nieuw Apple product en zo ook op de iPhone 5s. Het toestel is hiermee een stuk slimmer geworden en update veel gebruikte apps op tijdstippen voordat je er al mee bezig gaat. Je kan met de nieuwe iPhone 5s via Airdrop direct foto’s en video’s delen met andere Airdrop gebruikers. Multitasking is veel makkelijker geworden en het bedieningspaneel is een stuk simpeler geworden. Precies waar Apple op hamert, een technisch perfect en toch simpel toestel.

De Touch ID vingerafdrukscanner
Ontgrendelen is een stuk makkelijker geworden. De homeknop is nu een Touch ID geworden en is eigenlijk met ieder gewenst lichaamsdeel te ontgrendelen. Uiteraard gaan we er van uit dat je dit gaat doen met je vingerafdruk. Wanneer je dan jouw toestel pakt hoef je niet eerst een 4-cijferige code in te toetsen, maar kan je gelijk beginnen. Ook leuk is dat je aankopen in de App Store of bij iTunes kan doen met slechts je vingerafdruk. Kijk wel uit dat je niet per ongeluk aankopen gaat doen.

iSight Camera
De camera van de iPhone 5s is uitstekend. Ten opzicht van de 5 verbeterd. Er is nu een grotere lens aanwezig waardoor er meer licht inval is. Dankzij het diafragma ƒ/2.2.2 wordt dit omgezet in een betere kwaliteit. De camera is voorzien van de True Tone flitser. De dubbele flitser zorgt ervoor dat je feesten in de avond beter op de foto komt. Je zal niet zo witjes zijn en meer lichaamskleur bevatten. Tevens zijn er enkele leuke functies bijgekomen. Er is nu een burst modus aanwezig en waar de meeste mensen mee gaan spelen is de slow motion functie. In een video kan je te allen tijde de slow motion functie toepassen.

iPhone 5s is klaar voor het 4g netwerk
Het is met de iPhone 5s straks mogelijk om supersnel te internetten. De 5s is zo gemaakt dat het op de belangrijke Nederlandse LTE frequenties kan en zodoende helemaal klaar is voor 4g internet. Het is al bekend geworden dat de grote telecom providers landelijke dekking gaan geven in drukbevolkte gebieden.

Kortom; Mocht het budget het toelaten zou ik je aanraden voor de iPhone 5s te gaan. Er is geen enkel toestel met zoveel mogelijkheden en technisch snufjes. Via onze website kom je terecht op de juiste pagina’s met de beste aanbiedingen.