iPhone 6 zal op 9 september worden gepresenteerd

  • 08 aug 0

Recode meldt dat de iPhone 6 door Apple op 9 september zal worden gepresenteerd aan de media. Recode is doorgaans goed geïnformeerd en heeft het nieuwtje waarschijnlijk uit betrouwbare bron vernomen dus de kans is groot dat deze datum klopt. Toch is er nog geen uitnodiging uitgelekt met daarbij een bijbehorende afbeelding, het is dus nog afwachten of 9 september echt de dag zal zijn dat de iPhone 6 zal worden gepresenteerd.

De afgelopen twee jaar werden de iPhone 5 en de iPhone 5S ook in september gepresenteerd, daarom lijkt het bericht van Recode dus wel te kloppen. Wel is het zo dat Apple normaal een afbeelding naar de media verstuurd met daarbij een uitnodiging. Dat is nu niet gebeurd.

Twee iPhones
Er zullen waarschijnlijk twee iPhones door Apple op 9 september worden gepresenteerd. Een iPhone met een 4,7 inch beeldscherm en een iPhone met een 5,5 inch beeldscherm. Beide iPhones zullen over een snellere A8 chip beschikken. Wat er na de presentatie van de iPhone 6 met de iPhone 5c gaat gebeuren is nog niet bekend. De iPhone 5c is de plastic variant van de iPhone. Dit toestel is volgens Apple in bepaalde landen erg populair en zal naar alle waarschijnlijkheid daar ook niet verdwijnen. Het gerucht ging even dat de c variant ook door Apple in een 4,7 en in een 5,5 inch model zou worden uitgebracht maar dit lijkt niet te kloppen. Liefhebbers kunnen in ieder geval 9 september vastzetten in agenda omdat het er echt op lijkt dat de iPhone 6 dan wordt gepresenteerd.


Leave A Comment