iPhone 6 aanbieding

iPhone6sensorsDe iPhone 6 is samen met de iPhone 6 Plus op dinsdagavond 9 september door Apple gepresenteerd. Apple heeft geluisterd naar de consument door het toestel een groter beeldscherm te geven. De iPhone 6 beschikt over een 4,7-inch display, de iPhone 6 Plus heeft een display van 5,5-inch. Naast de veranderingen in het design van de iPhone is er ook van binnen een hoop veranderd. De iPhone 6 is komt op 19 september uit in de Verenigde Staten, in Nederland zal dit waarschijnlijk twee weken later zijn.

Display en design
De iPhone 6 beschikt over een 4,7-inch LCD-display met een resolutie van 1334 x 750 pixels. Daarmee heeft het toestel 326 pixels per inch. Het beeld is scherp met prachtige en heldere kleuren. Dankzij het grotere scherm is er plaats voor meer apps en zijn internetpagina’s duidelijker zichtbaar. De iPhone 6 heeft een groter beeldscherm maar ligt compact in de hand dankzij de ronde hoeken en dunne randen van het toestel. De afmetingen zijn 131 x 67 x 6,9 mm en het toestel weegt 129 gram. De iPhone 6 is verkrijgbaar in het goud, zilver en spacegrijs.

Vergelijk de iPhone 6 prijzen:

[mq-productvergelijking filter=”iphone 6″]

De iPhone 6 is sneller dan ooit
De iPhone 6 beschikt over een nieuwe processor en is daarmee vele malen sneller dan zijn voorgangers. Het toestel werkt met een supersnelle 64-bit A8 dual-core processor. Dat deze processor zo snel werkt heeft het te danken aan de 64-bit techniek maar ook aan het snelle en verbeterde iOS 8 besturingssysteem. Het toestel heeft dankzij de hogere efficiëntie genoeg aan een kleine accu van 1810 mAh. Het toestel voelt hierdoor licht aan. De iPhone 6 komt met 1GB aan werkgeheugen en met 16, 64 of 128 GB opslagcapaciteit. Tijdens de presentatie van de iPhone 6 werd ook het nieuwe besturingssysteem van Apple gepresenteerd, iOS 8. De iPhone 6 komt automatisch met iOS 8. In dit systeem zijn veel vernieuwingen doorgevoerd waardoor ontwikkelaars meer mogelijkheden kunnen benutten. Verder zijn er veel kleine en grote optimalisaties met dit nieuwe besturingssysteem doorgevoerd.

Camera en netwerk
Ook de camera van de iPhone 6beschikt over vele nieuwe features, vooral op videogebied. Zo kan er worden gefilmd in 1080p met 60 beelden per seconde. Ook slowmotion opnemen is mogelijk 240 beelden per seconde en video’s kunnen tot 8 x langzamer worden afgespeeld. Time Lapse is een nieuwe mogelijkheid waarbij fotomateriaal samen een filmpje kunnen vormen. De camera aan de achterzijde is nog steeds een 8-megapixel camera maar wel met fijn geslepen Focus Pixel. Deze techniek zorgt voor scherp beeld en snelle focus. Ook de camera aan de voorzijde heeft een update gekregen, selfies zullen er beter uitzien. De iPhone 6 beschikt over het snelle 4G netwerk maar ook op Wi-Fi presteert het toestel uitstekend. Bluetooth 4.0 en GPS zijn standaard, het toestel is hierdoor met elk modern apparaat te verbinden.

Apple Pay
Door Apple is NFC aan de iPhone 6 toegevoegd. Hiermee kan worden betaald via Apple Pay, het betaalplatform van Apple. Creditmaatschappijen zoals Visa en Mastercard werken samen met Apple zodat er binnenkort snel kan worden betaald met de NFC-chip. Het wordt mogelijk om veilig en anoniem te betalen door middel van de chip in combinatie met de vingerafdrukscanner.