iPhone 7 Plus aanbieding

iphone 7 plus aanbieding

De iPhone 7 Plus is de grootste iPhone die Apple in 2016 uitgebracht heeft. Op iPhoneaanbieding.nl worden de laatste iPhone 7 Plus aanbiedingen getoond zodat je niet teveel betaalt voor het nieuwe iPhone model. De iPhone 7 Plus is uitgerust met een helder en gedetailleerd 5,5 inch display, een dual iSight camera en voor het eerst een IP 67 certificatie voor water en stofbestendigheid. Met de nieuwe en krachtige Apple A10 fusion processor en 2GB werkgeheugen in combinatie met iOS 10 is multitasking geen probleem en hoef je je geen zorgen te maken over de prestaties. Kun je niet wachten tot je de iPhone 7 Plus kunt kopen? Bekijk en vergelijk meteen de meest recente iPhone 7 Plus aanbiedingen.

Features

  • Apple A10 fusion processor
  • 5.5 inch Retina display
  • 12 megapixel dual-camera
  • 7 megapixel frontcamera
  • iOS 10
  • Stof- en waterbestendig (IP67)
  • 32, 128 of 128 GB

Vergelijk de iPhone 7 Plus prijzen:


De nieuwste versie van het 5,5 inch model is op 7 september 2016 wereldkundig gemaakt tijdens de officiële Apple keynote. Door het stijgende marktaandeel van concurrenten is het voor Apple belangrijk om van de iPhone 7 Plus een wereldwijd succes te maken. Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om het toestel zo goed en zo snel mogelijk te maken waarbij alle recente technologie gebruikt is. Het enige dat Apple heeft nagelaten is het presenteren van een nieuw design. Normaal gesproken presenteert Apple iedere twee jaar een iPhone met een nieuwe vormgeving en stijl maar dat is dit jaar niet het geval. Eerdere berichten over dat Apple een langere productcyclus gaat hanteren van drie jaar worden hiermee bevestigd. Het design van de iPhone 7 Plus is gebaseerd op de stijl van de iPhone 6/6S. Op het eerste gezicht is er niet veel veranderd aan de buitenkant. De lay-out van de buttons is bijna hetzelfde net als de afmetingen. Op de achterkant zijn de strepen van de antenne verplaatst naar de onder- en bovenkant en de cameramodule neemt meer ruimte in beslag door de dual-camera opstelling. Aan de voorkant is een andere home button het enige noemenswaardige verschil. Voor de rest lijkt de phablet als twee druppels water op de iPhone 6 die twee jaar geleden gelanceerd werd. De iPhone 7 Plus heeft een dikte van 7.3 mm bij een gewicht van 188 gram. Dit is net zo dik als iPhone 6S Plus en 4 gram lichter.

Water- en stofbestendig

Hoewel Apple nooit een certificatie heeft toegekend aan de iPhone modellen hebben deze altijd al goed tegen water en stof gekund. Met de introductie van de iPhone 7 modellen heeft Apple voor het eerst een IP certificatie gekoppeld aan een iPhone model. De iPhone 7 Plus beschikt over IP67 certificatie. Fietsen met de iPhone 7 Plus in de hand is geen probleem. De nieuwe phablet van Apple kan zelfs tot een half uur ondergedompeld onder water overleven. Het toestel is ook stofdicht met de hoogste rating.

Capacitieve home button

Een nieuw onderdeel in de iPhone 7 is de capacitieve home button. Deze button kan niet ingedrukt worden maar werkt met behulp van haptische feedback. Bij de standaard button voelt de gebruiker dat de button ingedrukt wordt maar bij de nieuwe button volgt er een trilling na aanraking. De nieuwe technologie voor de button is ook al aanwezig in de Force Touch Trackpad van de nieuwe MacBooks. De home button met vingerafdrukscanner is nog steeds de voornaamste manier om de iPhone te ontgrendelen.

Retina display

Het Retina display van de iPhone 7 Plus is 5,5 inch groot en geeft alles gedetailleerd weer door de hoge resolutie. De merknaam Retina is afgeleid van het woord Retine dat netvlies betekent. Met deze merknaam geeft Apple aan dat het om een display gaat waarbij het menselijk oog geen onderscheid meer kan maken tussen afzonderlijke pixels. De pixeldichtheid van het display is 401 ppi. Het sterke scherm is bestand tegen krassen en barsten door middel van Gorilla Glass 5. Dit is op dit moment het sterkste soort glas dat gebruikt wordt in smartphones. Tijdens de prestatie benadrukte Apple dat het scherm een 250 procent hogere helderheid heeft. De vorig jaar geïntroduceerde 3D Touch technologie is weer aanwezig zodat een laag onder het display aanvoelt met welke druk een vinger het display aanraakt. Met behulp van de technologie kunnen verschillende acties uitgevoerd worden zoals het tonen van snelkoppelingen in apps.

Hardware

chip cpu iphone 7 plusGebruikers van de iPhone stappen niet snel over naar een ander merk en dat is niet zonder reden. De iPhone staat altijd garant voor hoogstaande prestaties en een groot gebruiksgemak. De combinatie van de hardware en software is optimaal waardoor er door gebruikers niet snel iets te klagen is. Voor de iPhone 7 Plus heeft apple hard gewerkt aan de nieuwe Apple A10 chipset dat de A9 chipset in de iPhone 6S opvolgt. Deze chipset krijgt de hulp van 2GB RAM, M10 bewegingscoprocessor en een geavanceerde GPU die veel sneller is dan in eerdere iPhone toestellen. Apple heeft aangegeven dat de belangrijkste kernen twee keer zo snel werken dan de kernen in de iPhone 6S. De twee efficiëntie kernen verbruiken hiernaast maar een vijfde van de energie terwijl ze drie keer sneller zijn. Apple heeft hiernaast vooruitgang geboekt op het gebied van de batterijduur. De accu van de iPhone 7 Plus heeft meer capaciteit dan de accu in de iPhone 7 maar ook meer dan de iPhone 6S Plus accu. De iPhone 7 Plus accu heeft een capaciteit van 2910 mAh. Dit betekent dat de capaciteit ten opzichte van de iPhone 6S Plus met 7 procent is uitgebreid. De capaciteit is met 160 mAh toegenomen.

Opslagruimte

Voor het eerst in de historie van de iPhone is het instapmodel uitgerust met 32GB opslagruimte. Het instapmodel van de iPhone 6S Plus had slechts 16GB interne opslagruimte. In een tijd waarin concurrenten smartphones standaard voorzien van steeds meer interne opslagruimte kan Apple natuurlijk niet achterblijven. Analisten hadden de uitbreiding van de opslagcapaciteit zelfs al eerder verwacht maar moesten dus wachten tot de iPhone 7 Plus. De vraag naar meer opslagcapaciteit neemt ieder jaar toe naarmate gebruikers steeds meer muziek en films downloaden naar de iPhone. De iPhone 7 Plus is naast het instapmodel met 32GB ook verkrijgbaar met 128GB of 256GB opslagruimte. De 256GB versie is nieuw. De vorige iPhone modellen gingen niet verder dan 128GB opslagcapaciteit. In tegenstelling tot een groot aantal Android smartphones beschikt de iPhone 7 Plus niet over een geheugenkaart slot. In plaats daarvan is het alleen mogelijk om bestanden op te slaan in cloud diensten zoals iCloud.

iOS 10

De nieuwse versie van het Apple besturingssysteem is iOS 10. Deze versie van het besturingssysteem was al eerder te installeren maar nu is het dan ook officieel gepresenteerd. Tijdens de presentatie van de iPhone 7 modellen kreeg ook de nieuwe iOS update voldoende aandacht. iOS staat vanaf de introductie in het teken van gebruiksvriendelijkheid. Het is door jongeren makkelijk te gebruiken maar ook door ouderen. In de laatste jaren heeft Apple steeds meer functionaliteiten toegevoegd die het gebruik nog eenvoudiger maken. Gebruiksgemak is een belangrijk punt van het besturingsyssteem zodat acties zo snel mogelijk uitgevoerd kunnen worden. De vorige jaar geïntroduceerde 3D Touch technologie is hier een onderdeel van. Met behulp van deze technologie zijn in iOS 10 veel meer mogelijkheden toegevoegd. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van 3D Touch in het berichtencentrum. In de tiende versie van iOS heeft Apple veel gesleuteld aan het design van apps. Verschillende apps zoals de Berichten en Apple Music app hebben een ander uiterlijk gekregen. Niet alleen hebben sommige apps een metamorfose ondergaan maar ook het toegangsscherm is van uiterlijk veranderd. Als je nu van links naar rechts veegt dan wordt het toestel niet ontgrendeld maar worden de widgets getoond. Het standaard ‘Veeg om te ontgrendelen’ is verdwenen waardoor je nu de home button in moet drukken om het toestel te ontgrendelen. Andere updates zijn het verwijderen van de standaard apps, nieuwe functies voor de Foto’s app en kun je contact sneller bellen met Whatsapp.

Camera

apple iphone7 cameraDe iSight camera is altijd een belangrijke component geweest van de iPhone. Gebruikers kopen geen digitale camera meer maar vertrouwen volledig op de smartphone camera. Door de snelle technologische ontwikkelingen is dat ook niet meer nodig gezien de kwaliteit van de smartphone camera’s. Op het gebied van smartphone fotografie loopt Apple al jaren voorop tot Samsung dit jaar een nieuwe camera introduceerde in de Galaxy S7 en S7 Edge. Kan de iPhone 7 Plus deze camera de loef afsteken? Dat Apple er alles aan gedaan heeft in duidelijk te zien. De iPhone 7 Plus beschikt over een dual-camera module waardoor er steeds twee foto’s tegelijk gemaakt worden. De twee 12 megapixel sensoren leggen het beeld op een andere wijze vast waarna de twee beelden door de software samengevoegd worden tot een enkele foto. Dit vergroot niet alleen de kwaliteit maar het levert ook betere prestaties in donkere situaties en het is zelfs mogelijk om achteraf in te zoomen. De nieuwe camera’s beschikken over een diafragma van f/1.8. Optische beeldstabilisatie is weer te aanwezig net als een lange reeks features die helpen om betere foto’s te maken. De FaceTime HD camera aan de voorkant van de 7 Plus heeft een 7 megapixel sensor met een f/2.2 diafragma. Video’s kunnen in 4K opgenomen worden met de hoofdcamera en in 1080p met de frontcamera.

iPhone 7 Plus aanbiedingen

Het grootste model van de iPhone 7 toestellen is beschikbaar in de kleuren zwart, goud, roségoud en zilver. Bij aanschaf van de iPhone 7 Plus is er niet alleen de keuze voor een kleur maar er moet ook een keuze gemaakt worden uit de hoeveelheid opslagcapaciteit. Het instapmodel van de iPhone 7 Plus heeft 32GB maar het is ook mogelijk om de 128GB of 256GB variant te kiezen. Zoals bijna iedere smartphone die anno 2016 op de markt gebracht wordt is ook de iPhone 7 Plus te koop met abonnement maar ook als los toestel. De prijs van de iPhone 7 Plus is het hoogst als deze als los toestel gekocht wordt. Het voordeel hiervan is dat het toestel dan geen simlock heeft of gekoppeld is aan een langdurig contract. Doordat het toestel dan geen simlock heeft kan het gebruikt worden met een simkaart van alle Nederlandse providers. Bij een iPhone 7 Plus abonnement is er wel sprake van een simlock en een contract. Het contract kan een looptijd hebben van 12 of 24 maanden. Als je kiest voor een abonnement dan is het slim om de iPhone 7 Plus aanbiedingen te vergelijken. Er zijn meer dan 100.000 verschillende combinaties tussen de toestelprijs, belminuten, sms en mb’s mogelijk. Als je niet vergelijkt dan is de kans groot dat je teveel betaalt. Dit zijn de adviesprijzen van de iPhone 7 Plus zoals deze gelden in de eerste periode na de introductie:

  • iPhone 7 Plus met 32GB: 909 euro
  • iPhone 7 Plus met 128GB: 1019 euro
  • iPhone 7 Plus met 256GB: 1129 euro

De bovenstaande adviesprijzen gelden voor de iPhone 7 Plus modellen die simlockvrij en als los toestel verkocht worden. Een losse iPhone 7 Plus wordt bij verschillende webshops aangeboden zoals PhoneHouse, Mobiel.nl en Typhone. Bij deze webshops worden ook iPhone 7 Plus toestellen verkocht met een abonnement. Houdt er rekening mee dat de toestelprijs bij een abonnement lager is doordat de kosten van de iPhone per maand afgerekend worden. De phablet wordt dan iedere maand voor een deel afbetaald gedurende de looptijd van het contract.