iPhone 7S of 8 krijgt een glazen design?

  • 31 mei 0

De iPhone 7 zal waarschijnlijk pas door Apple worden onthuld in september dit jaar, maar op dit moment doen er al geruchten de ronde over de iPhone die mogelijk het jaar erop wordt gepresenteerd. Het zou gaan om een iPhone model met een glazen design.

iPhone volledig van glas

Vorig jaar doken de eerste geruchten rondom een glazen iPhone al op, de iPhone zal qua design lijken op dat van de iPhone 4. Allen Horng, CEO van Carter Technology, beweert nu dat er één iPhone model is dat in 2017 een glazen design krijgt. Carter Technology maakt cases voor de iPhone. Volgens Horng zou er, in tegenstelling tot eerdere geruchten, slechts één iPhone komen met glazen achterkant. De randen zullen van metaal blijven, dit was ook het geval bij de iPhone 4. Volgens eerdere berichten zou de iPhone in 2017 in zijn geheel uit glas bestaan en zou er geen metaal in het design aanwezig zijn. Het glas zou extra sterk zijn.

AMOLED technologie

Mogelijk wordt de iPhone ook voorzien van een AMOLED-display en is de vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt waardoor het scherm groter wordt zonder dat het toestel moet worden vergroot. Nog voor de iPhone in 2017 uitkomt, zal dit jaar eerst de iPhone 7 worden uitgebracht. Het toestel zal volgens de Taiwanese Economic Daily een groot succes worden. Apple zou aan producenten van onderdelen hebben gevraagd om producten voor wel 72 tot 78 miljoen toestellen. Door analisten van Wall Street wordt echter een productiedip verwacht.


Leave A Comment