iPhone 8 komt in een 5 inch-versie

  • 08 nov 0

Volgens een nieuw gerucht zal de iPhone 8 ook worden uitgebracht als 5 inch-model. Een bron zou tegenover Nikkei Asian Review hebben gesteld dat Apple het toestel volgend jaar uitbrengt in een 5 inch-model. Volgens de bron zouden er drie versies worden uitgebracht van de iPhone 8.

Het zou gaan om een 4,7 inch, een 5 inch, en een 5,5 inch model. De toestellen zouden allemaal zijn voorzien van een volledig glazen behuizing net als de oudere iPhone 4 en iPhone 4S. Vanaf de iPhone 5 heeft Apple gekozen voor een aluminium behuizing. Deze behuizing zal minder snel kapot gaan maar er is wel meer kans op krassen dan wanneer de behuizing van glas is. Een glazen toestel zal daarom langer mooi blijven. Het glas zou moeten worden gecombineerd met een roestvrijstalen frame of een aluminium frame voor de goedkopere versies.

Eerdere geruchten gingen dat de iPhone 8 zou uitkomen in een grotere versie van 5,8 inch. Volgens het nieuwe gerucht zal er een tussenmodel worden uitgebracht van 5 inch. Apple heeft nog niet eerder een iPhone uitgebracht in drie verschillende versies. Bij de iPhone 7 werd ook gedacht dat deze in drie versies zou worden uitgebracht maar dit was niet het geval. Of de iPhone 8 daadwerkelijk in drie verschillende modellen wordt uitgebracht weten we waarschijnlijk pas bij de release van het toestel in 2017.

Bekijk op deze pagina de iPhone 7 aanbiedingen.


Leave A Comment