iPhone 8 aanbiedingen

iphone 8 aanbiedingen

De nieuwste iPhone? Dat is de iPhone 8: een telefoon met alles wat je verwacht van een Apple smartphone. Met een 4.7 inch scherm, A11 bionic chipset, iOS 11 en bestaand uit nieuw materiaal is het niet de vraag of je de smartphone moet kopen maar wanneer. Met draadloos opladen, camera upgrades, grotere batterij en nog veel meer verbeteringen is het te begrijpen dat je op zoek bent naar de beste iPhone 8 aanbiedingen. Hoef je niet na te denken over de aankoop van het nieuwe model? Bekijk en vergelijk de meest recente iPhone 8 aanbiedingen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Klanten die de iPhone het snelst bestellen hebben de grootste kans om de smartphone op de releasedatum van 22 september thuis te ontvangen.

Features

  • Apple A11 bionic processor
  • 4.7 inch Retina display
  • 12 megapixel camera
  • 7 megapixel frontcamera
  • iOS 11
  • Stof- en waterbestendig (IP67)
  • 64 of 256 GB

Vergelijk de iPhone 8 prijzen:


Apple heeft de iPhone 8 op 12 september 2017 aan het wereldwijde publiek getoond tijdens het jaarlijkse evenement. Zal de iPhone 8 records verbreken en misschien zelfs velen doen overstappen van Android naar iOS? De tijd zal het leren. Aan de specificaties zal het in ieder geval niet liggen. Dit zijn de specificaties en features van de nieuwste iPhone uit 2017.

Design en display

Waar het design niet veel veranderd is ten opzichte van de iPhone 7 geldt dit ook voor het displayformaat. Net als de laatste modellen beschikt ook dit toestel over een 4.7 inch Retina display. Met een resolutie van 750 x 1334 pixels komt de pixeldichtheid neer op 326 ppi. Net als vorig jaar is ook dit display drukgevoelig en beschikt het over 3D Touch. Een nieuwe displayfunctie is True Tone die we kennen van de iPad Pro. Als je in een donkere of erg lichte ruimte bent dan past het scherm zich aan door de kleuren beter te laten matchen met de omgeving. Apple werkt al jaren samen met Corning en dat is Apple blijven doen gezien de sterkte van het glas. Het display bestaat namelijk uit Gorilla Glass 5, op dit moment het sterkste type glas gebruikt in smartphones. De iPhone 8 heeft een dikte van 7.3 mm bij een gewicht van 148 gram.

Prestaties

Als je van snelheid houdt dan is de iPhone 8 één van de snelste smartphones van het jaar. De combinatie van iOS en de hardware is altijd uitmuntend waardoor je niet snel hoeft te klagen over een trage smartphone. In de iPhone 8 wordt de nieuwe Apple A11 chipset gebruikt. Dit is een 64-bit hexa-core processor dat over de laatste technieken beschikt en hulp krijgt van de M11 bewegingscoprocessor. Samen met de chipset heb je de beschikking over 2GB werkgeheugen. De opslagvarianten waarin je dit model kunt kopen zijn 64GB en 256GB. De batterij heeft volgens Apple zelfs een vergelijkbare batterijduur als die in de iPhone 7. Wat fijn is om te weten is dat de batterij voor 50 procent opgeladen kan worden in een half uur tijd. Als extra is de batterij nu ook zonder kabels op te laden, zelfs met andere Qi opladers die niet van Apple afkomstig zijn.

 

Camera

Met de iPhone kun je altijd foto’s en video’s maken met een uitzonderlijk goede kwaliteit. Het is niet zonder reden dat de markt voor digitale camera’s al jaren afneemt in verkopen. Dit komt door de camera’s zoals in de iPhone 8. De iSight camera aan de achterzijde heeft een 12 megapixel sensor met een f/1.8 diafragma. De camera beschikt over een indrukwekkende reeks features zoals Quad-LED True Tone flitser, Hybrid IR filter, Autofocus met Focus Pixels en Auto HDR. Met deze camera kunnen video’s geschoten worden in 4K en daar krijg je hulp bij van de optische beeldstabilisatie. Uiteraard is ook de Live Photos feature aanwezig zoals je deze kent uit de iPhone 7. De FaceTime HD camera aan de voorkant beschikt over een 7 megapixel sensor met een f/2.2 diafragma. Retina Flash is weer aanwezig zodat je het scherm als flitser kunt gebruiken tijdens het maken van selfies. Met de FaceTime HD camera kun je video’s schieten in 1080p.

iPhone 8 aanbiedingen

De allernieuwste iPhone is beschikbaar in de kleuren spacegrijs, goud en zilver. Bij aankoop van de iPhone 8 is het verstandig om de aanbiedingen te vergelijken. Alle Nederlandse providers, zoals KPN, T-Mobile Vodafone, hebben andere maandtarieven en combinaties van belminuten, sms en data. In de eerste periode na de onthulling van de iPhone 8 is de adviesverkoopprijzen voor een iPhone 8 als losse telefoon met 64GB opslagruimte 809 euro. De adviesprijs geldt voor de iPhone 8 die simlockvrij en als los toestel verkocht wordt. Een losse iPhone 8 wordt verkocht bij verschillende webshops zoals Belsimpel, Mobiel.nl en Gsmwijzer.