iPhone SE 2020 aanbieding

iphone seDe iPhone SE is op 15 april 2020 door Apple gepresenteerd. Met een 4,7-inch display is dit de kleinste iPhone van 2020. Maar dan met al het goede van de iPhone 11 verstopt in de kleinere behuizing. En dat is nog niet het enige: de 2e generatie van de iPhone SE is bovendien veel goedkoper, zowel met abonnement als los toestel.

iPhone SE

De iPhone SE is de nieuwe Apple-smartphone met een 4,7-inch Retina display. Met een vergelijkbaar ontwerp als de iPhone 8 heeft Apple duidelijk op de kosten bespaard. Maar dat betekent niet dat de iPhone SE 2020 niet vooruit is gegaan. Er is een veel betere chipset, meer werkgeheugen, betere camera’s en nog heel veel meer. Dit is het model voor iedereen die nog steeds de voorkeur geven aan een iPhone model dat kleiner is dan het 5,8-inch model van de iPhone 11. En ook als je een iPhone wilt hebben terwijl je een budget hebt: de iPhone SE 2020 is de meest betaalbare versie ooit.

Vergelijk de iPhone SE 2020 prijzen:

Specificaties iPhone SE

De iPhone SE beschikt over een 4,7-inch Retina display en komt beschikbaar in de kleuren wit, zwart en rood. Net zoals de klassieke modellen van Apple is ook de iPhone SE uitgerust met een vingerafdrukscanner en Touch ID. Deze scanner wordt gebruikt om het toestel te ontgrendelen maar ook voor betalingen met Apple Pay met behulp van de NFC chip. Het toestel draait op de snelle A13-chip die ook in de iPhone 11 Pro gebruikt wordt. Voor de opslag van foto’s, video’s en andere bestanden is er een model met 64 GB opslagruimte, maar er zijn ook varianten met 128 en 256 GB opslagruimte.

Camera

De iPhone SE beschikt net als de iPhone 8 over een 12 megapixel camera. Met deze camera kunnen video’s opgenomen worden in 4K. De camera ondersteunt ook de Live Photos-feature en heeft diverse features zoals Autofocus met Focus Pixels, Face detection, Auto HDR, Tap to focus en Auto image stabilization. De frontcamera heeft 7 megapixels en kan video’s opnemen in 1080p. Deze camera heeft een diafragma van ƒ/2.2 en beschikt over de Retina Flash feature.