iPhone X aanbiedingen

iPhone X aanbiedingen

Met de iPhone X verandert Apple de manier waarop je een smartphone gebruikt. Dit high-end model is compleet anders dan wat je gewend bent. Er is geen fysieke home button, deze heeft plaats gemaakt voor een fullscreen display met een indrukwekkende grootte van 5.8 inch. Uiteraard is het niet alleen het uiterlijk dat op de schop is gegaan. De iPhone X beschikt over draadloos opladen, dubbele camera aan de achterkant en draait op de nieuwe A11 bionic chipset in combinatie met 3GB RAM en iOS 11. Al met al genoeg veranderingen om te spreken van een échte innovatie waar liefhebbers van zullen smullen. Bekijk en vergelijk alle aanbiedingen voor dit toestel met de meeste upgrades en updates ooit.

Features

  • Apple A11 bionic processor
  • 5.8 inch OLED display
  • 12 megapixel dual-camera
  • 7 megapixel frontcamera
  • iOS 11
  • Stof- en waterbestendig (IP68)
  • 64 of 256 GB

Vergelijk de iPhone X prijzen:


Display en design

Met een 5.8 inch OLED display dat bijna de gehele voorkant in beslag neemt is het uiterlijk van de iPhone voorgoed veranderd. De randen, ook wel bezels genoemd, zijn er klein waardoor elke millimeter benut wordt. Met precisiewerk sluit alles naadloos op elkaar aan; van de licht gebogen randen van het scherm tot de dunne antennelijnen. Het OLED scherm heeft diepere zwartwaarden en aan de bovenkant is er een inkeping voor de benodigde sensors en de frontcamera. In tegenstelling tot eerdere iPhone modellen is het display niet rechthoekig maar zijn de randen nu afgerond. Dit maakt het design aan de voorkant af zoals je gewend bent van Apple producten. De naam voor dit type display is Super Retina HD. De power button aan de zijkant is groter geworden zodat de smartphone eenvoudiger in- en uit te schakelen is. Om de voor- en achterzijde te ondersteunen is er een roestvrijstalen band om het toestel. De iPhone X wordt er sterker door maar ook zijn de antennelijnen erin verwerkt voor een beter bereik.

Geen home button

Misschien klinkt dit wat vreemd maar de iPhone X is de eerste Apple smartphone zonder een home button onder het display. Sinds de introductie van de eerste iPhone in 2007 heeft ieder iPhone model een home button gehad, de iPhone X niet. Hoe je de smartphone dan wel ontgrendelt? Dit kan met de nieuwe FaceID feature. Met behulp van een simpele scan van je gezicht open je de iPhone, zelfs als het toestel plat op tafel ligt. Je hoeft er maar naar te kijken en de smartphone weet wat je bedoelt.

 

Meer snelheid

Iedereen weet dat een iPhone snel is maar dit geldt nog meer voor de iPhone X. Het is niet voor niets de “speciale” iPhone van 2017. De smartphone beschikt over de nieuwe A11 bionic chipset met verbeterde grafische en bewegingscoprocessor. In de praktijk biedt dit veel voordelen ten opzichte van de voorgangers. Zo is de smartphone sneller maar ook zuiniger dan alle eerdere modellen van de iPhone. De chipset krijgt de hulp van 3GB werkgeheugen wat meer dan ooit is in een iPhone.

Foto en video

Met de nieuwe iPhone X camera krijg je de beschikking over twee sensors die samenwerken om de beste foto te maken. Deze dubbele camera bestaat uit twee 12 megapixel sensoren met er tussenin een LED flitser. In tegenstelling tot de iPhone 8 Plus staan de sensors niet naast elkaar maar onder elkaar waardoor de camera verticaal op de achterkant geplaatst is. Voor he gebruik maakt dit echter niets uit. De dubbele camera zit boordevol opties waaronder hulpmiddelen om sneller en beter scherp te stellen maar ook om de kwaliteit in donkere situaties te verbeteren. Video’s kun je uiteraard in 4K opnemen en lagere resoluties als je de video’s minder ruimte in beslag wilt laten nemen. Tijdens het filmen krijg je de hulp van optische beeldstabilisatie. De frontcamera van de iPhone X heeft een 7 megapixel camera met extra features zoals HDR en panoramamodus.

iPhone X aanbiedingen

Als je niet teveel wilt betalen dan maak je gebruik van de laatste aanbiedingen. Alle Nederlandse providers vechten om nieuwe iPhone klanten en zijn bereid om minder winst voor lief te nemen. Dit biedt jou de mogelijkheid om minder te betalen voor de nieuwe iPhone. Bij aankoop van de iPhone X heb je de keuze uit 64GB of 256GB opslagruimte. Bekijk op deze pagina de aanbiedingen voor alle twee varianten van de iPhone X om alle aanbiedingen te vergelijken.