Kleine voorraad iPhone 5S

  • 19 sep 0

De iPhone 5S zal op vrijdag 20 september worden verkocht in de VS, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Japan, Singapore en China. In China zijn alle pre-orders voor het toestel al vergeven. Ook in andere landen zal men er snel moeten zijn.

Voor wie uit Nederland de iPhone 5S vrijdag al in huis wil halen zou dit via Duitsland, Frankrijk of Engeland moeten doen. Wie deze plannen heeft moet er echter wel op tijd bij zijn. Uit verschillende bronnen, waaronder Amerikaanse telecomproviders, blijkt dat de voorraden een stuk lager zijn dan was verwacht. Vooral het witte en het gouden exemplaar zullen maar weinig beschikbaar zijn. Er zijn afnemers die beschikken over wel drie iPhone 5C exemplaren voor iedere iPhone 5S. Voor het bemachtigen van de iPhone 5C hoeft niemand zich dus druk te maken, dit toestel zal in grote getale op voorraad zijn.

Voor de latere release in Nederland hebben we misschien nog wat aan de update van de Apple Store-app. Het gerucht gaat dat men in deze app binnenkort kan zien hoeveel exemplaren er van ieder toestel in welke Apple Store aanwezig zijn. Voor vrijdag komt deze update echter te laat.


Leave A Comment