Lancering iPhone 6 medio oktober

  • 05 aug 0

MacRumors meldt dat de iPhone 6 door Apple mogelijk op 14 oktober zal worden gelanceerd. MacRumors heeft dit van een bron die een vergadering van Apple Store zou hebben bijgewoond. Oktober zou volgens de bedrijfsleider van de Apple Store sowieso een drukke maand worden laat de bron weten.

Apple zou op 16 september een groot persmoment gaan plannen in aanloop naar de iPhone 6. Het toestel zal op die dag worden onthuld en een maand later worden uitgebracht. Ook de iPhone 5C en 5S werden vorig jaar in september onthuld, diezelfde maand waren deze smartphones in onder andere Duitsland, de Verenigde staten en in het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar. Op 25 oktober werd het toestel gelanceerd in diverse andere landen waaronder België en Nederland.

Wanneer de iPhone 6 zal worden gelanceerd en wanneer de release is van iOS 8 wordt door verschillende bronnen anders genoemd. Eerdere berichten meldden dat de nieuwe iPhone en iOS 8 op 12 of 19 september zouden worden onthuld en in dezelfde maand worden uitgebracht zoals dat voorgaande jaren ook ging. De onthulling vond altijd plaats op een vrijdag. Mogen we de bron van MacRumors geloven, dan zal de onthulling nu op een dinsdag vallen. De bron meldt ook dat Apple eerder zou willen starten met de verkoop van de iPhone 6 omdat de vraag erg groot is.


Leave A Comment