Losse iPhone kopen of met abonnement?

  • 19 jun 0

De iPhone is al jarenlang één van de meest populaire smartphones. Het toestel was bij de komst van de eerste iPhone al zeer populair en dit is altijd zo gebleven. Veel consumenten willen een iPhone kopen omdat het toestel van hoogwaardige kwaliteit is en voor iedereen zeer gebruiksvriendelijk is. Je kunt ervoor kiezen om een losse iPhone te kopen of er kan worden gekozen voor een iPhone in combinatie met een abonnement.

Losse iPhone kopen

Een losse iPhone kopen is mogelijk maar de prijzen van de nieuwste generatie iPhones liggen erg hoog. Een nieuwe iPhone wordt vaak niet goedkoper aangeboden voor een bedrag lager dan 700 euro. Bij de aankoop van een losse iPhone is het mogelijk een sim only abonnement af te sluiten. Deze abonnementen zijn vaak erg voordelig met veel belminuten en data tegen zeer lage maandprijzen. Als je een iPhone koopt die simlockvrij is dan kan een simkaart van iedere provider worden gebruikt.

iPhone met abonnement

Het is ook mogelijk om een iPhone te kopen in combinatie met een abonnement. Vaak verkrijg je de iPhone dan zelfs zonder bij te betalen. De iPhone wordt dan afbetaald met behulp van het abonnement. Je betaalt dan iedere maand de abonnementskosten waarvan een deel de kosten van de telefoon zijn. Deze maandlasten zijn per provider verschillend maar liggen wel vaak hoog voor een iPhone. Het is daarom verstandig de abonnementen bij verschillende providers met elkaar te vergelijken. Daarnaast zou je altijd kunnen overwegen een losse iPhone te kopen en daarbij een goedkoop sim only abonnement te zoeken.


Leave A Comment