Populaire iPhone apps

  • 29 apr 0

Op een iPhone kunnen verschillende applicaties worden gedownload. Deze apps zijn te downloaden in de App Store en er zijn er ontzettend veel voorhanden. De apps zijn te verdelen in verschillende categorieën. Er zijn gratis apps maar ook apps waarvoor men moet betalen. Een aantal zeer populaire en onmisbare apps staan hieronder op een rijtje.

Nu.nl
Nu.nl de nieuws-app voor de iPhone. Op deze nieuwssite vindt men nieuws in allerlei soorten categorieën waaronder economie, tech, sport en algemeen nieuws. Het is de meest snelle en beknopte nieuwssite van Nederland. Ook kan men in de app terecht voor de tv-gids, voetbalstanden, filenieuws en het weerbericht. Er kunnen pushnotificaties per onderwerp worden ingesteld. De nieuwsapp is gratis.

Whatsapp
Whatsapp is voor velen een onmisbare app op hun iPhone. Deze app doorzoekt het telefoonboek en vindt contacten die deze app ook gebruiken. Via whatsapp kunnen berichten, video’s, foto’s en meer worden doorgestuurd. Ook kunnen er groepschats met meerdere gebruikers worden gestart. Deze app kost €0,79.

Shazam
Shazam is een app die luistert naar muziek en vervolgens aangeeft welk nummer er wordt afgespeeld. Het nummer verschijnt in beeld met daarbij de artiest en albumcover. Het liedje wordt vervolgens bewaard en deze kan bijvoorbeeld worden gedeeld via Facebook of Twitter. Het is een handige app voor wanneer je je afvraagt hoe dat leuke nummer nou heet. De app is gratis te downloaden.

Uitzending gemist
Uitzending gemist is een iPhone app waarbij men allerlei programma’s kan terugkijken zoals Pownews, het journaal of de Wereld Draait Door. De uitzendingen van de publieke omroep kunnen met Wi-Fi of een mobiele 3/4G verbinding worden teruggekeken. De app is gratis.

Sociale media
Sociale media apps als Twitter, Facebook en Instagram zijn natuurlijk ook onmisbaar voor de iPhone gebruiker die lid is van deze sociale media. De apps zijn allemaal gratis te downloaden en gemakkelijk te bedienen.

9292 OV pro
9292 OV pro is een onmisbare iPhone app voor wie veel met het openbaar vervoer reist. Op de iPhone applicatie zijn vertrektijden en bestemmingen te zien van trams, bussen en metro’s en er is een uitgebreide routeplanning mogelijk. Ook worden bijzonderheden in het openbaar vervoer iedere dag aangetoond zoals werkzaamheden of oponthoud.

Naast deze apps zijn er natuurlijk nog tal van iPhone apps te downloaden in de App store. Zoek in verschillende categorieën, rangschik op populariteit of speel met verschillende zoektermen en vindt zo de leukste iPhone apps.


Leave A Comment