Pre-order je Apple Watch op 10 april vanaf 09.01

  • 09 apr 0

Vanaf morgen is de Apple Watch te bestellen vanaf 09.01 uur. Dit is door Apple bekend gemaakt. Ook zijn er door het bedrijf een aantal video’s online gezet met gebruiksinstructies van de nieuwe smartwatch.

De eerste pre-orders zullen op 10 april vanaf 0:01 uur PDT (aan de Amerikaanse westkust) worden aangenomen. De verkoop in Engeland zal starten om 08:01 uur en in Frankrijk en Duitsland kan de smartwatch vanaf 09:01 uur worden besteld. Wie er vroeg bij is kan de Watch vervolgens op 24 april afhalen bij de betreffende Apple Store of het apparaat kan op een ander adres worden bezorgd. Het is op dit moment nog steeds niet duidelijk wanneer de smartwatch in Nederland te bestellen is. Het werd al wel eerder bekend dat Apple vanaf 10 april in de fysieke winkels ook vooruitbestellingen gaat aannemen. Klanten kunnen een afspraak maken in de Apple Store. Werknemers zullen daar in 15 minuten precies vertellen wat je met het horloge kan doen en welk model het best bij jou als klant past. Klanten die interesse hebben in de speciale gouden editie van de Watch krijgen voorrang in de winkels en krijgen een uur uitleg over het apparaat.

Het goedkoopste model zal verkrijgbaar zijn voor 399 euro, het gaat dan om de kleinste Sport-variant. De prijzen lopen op tot maar liefst 18.000 euro voor de gouden versie. Qua software en specificaties verschillen de apparaten niet. Het verschil zit hem in de bandjes en behuizing. Door Apple is ook een drietal video’s online gezet waarin wordt getoond hoe de functies van de Apple Watch werken.


Leave A Comment