Problemen batterijduur met iOS 7.1

  • 25 mrt 0

Afgelopen week werd iOS 7.1 voor alle apparaten gelanceerd. Al eerder werd duidelijk dat deze update van Apple’s besturingssysteem een aantal ‘tweaks’ met zich mee bracht maar ook de batterijduur lijkt te verslechteren door deze update van het iOS. Vele bezitters van een iPad, iPhone of iPod kampen al met een slechte batterij die snel leeg gaat, iOS 7.1 maakt dit probleem bij sommige bezitters echter nog erger.

Er zijn vele klachten binnengekomen omtrent de batterijduur bij het officiële support-forum van Apple. Daarnaast heeft de website ArsTechnica een test uitgevoerd, hierbij kwam naar voren dat de batterijduur onder iOS 7.1 slechter is dan onder iOS 7.0.6.

Door sommige gebruikers werd op het forum al bericht dat het probleem kan worden opgelost door het herstellen van de iPad, iPhone of iPod. Ook kan de batterijduur worden verbeterd door de locatie voorzieningen uit te schakelen of de apps op de achtergrond te verversen. Er is nog geen reactie van Apple op dit probleem, hopelijk komt Apple snel met een update.


Leave A Comment