Steeds meer medewerkers bij Apple’s productiepartners

  • 24 jun 0

Door de Taiwanese media wordt bericht dat de grootste productiepartners van Apple op dit moment bezig zijn met het grootschalig uitbreiden van het werknemersbestand. Volgens de media zou dit zelfs gaan om recordaantallen. Deze extra medewerkers zouden nodig zijn voor het helpen produceren van een nog niet aangekondigd product.

Pegatron en Foxconn
Productiebedrijven Pegatron en Foxconn zijn druk bezig met het zoeken van nieuwe werknemers en het aannemen daarvan in de aanloop van de lancering van Apple’s nieuwe product. Volgens meldingen zou Foxconn het grootste deel van de productie op zich gaan nemen en zo’n 70 procent van de apparaten gaan produceren. Daarvoor zou Foxconn wel zo’n 100.000 extra medewerkers aantrekken. Het werknemersbestand van Pegatron zal met zo’n 30 procent worden vergroot. Door Foxconn en Pegatron wordt echter niet op deze berichten gereageerd.

iPhone 6
Waarschijnlijk worden de nieuwe medewerkers aangetrokken voor het produceren van de iPhone 6. Al tijden gaat rond dat dit toestel met een schermformaat van 4,7-inch en één van 5,5-inch komt in plaats van de gebruikelijke 4-inch beeldschermen. Ook de Apple iWatch is een product dat we binnenkort mogen verwachten. De productie van de iWatch zal echter grotendeels door Quanta Computer worden gedaan. Deze wordt in september of oktober dit jaar verwacht.


Leave A Comment