Uitbreiding verkoop iPhone 6 (Plus)

  • 15 okt 0

De iPhone 6 en 6 Plus gaan deze maand in 35 nieuwe landen en regio’s in de verkoop. Op de eerste verkoopdag van de toestellen in september werden er zo’n 10 miljoen iPhones verkocht. Dat zullen er vele malen meer worden nu de smartphones en veel nieuwe landen te bestellen zal zijn. China is één van de landen die aan het lijstje wordt toegevoegd. Het Digitimes meldt dat er op dit moment al zo’n 20 miljoen Chinezen op hun pre-order wachten. Aanstaande vrijdag zal de verkoop in China gaan starten.

Jingdong Mall is China’s grootste online retailer. Hier werden al 9,48 iPhones gereserveerd. De iPhone 6 werd 4,66 miljoen keer gereserveerd en de Plus 4,82 werd 4,82 miljoen keer geserveerd. Na toevoeging van de nieuwe landen zullen de iPhones in 69 landen verkrijgbaar zijn. Er zullen steeds meer landen worden toegevoegd waardoor de toestellen aan het einde van het jaar in 115 landen verkrijgbaar zullen zijn. Het is de snelste iPhone uitrol ooit volgens Apple.

Op 17 oktober zijn de iPhones verkrijgbaar in China, Monaco en India. Op 23 oktober in Irael. Op 24 oktober op de Franse Antillen, in Groenland, Polen, Malta, Réunion, Tsjechië en Zuid-Afrika. Op 30 oktober in Koeweit en Bahrein. Als laatste zullen de iPhones op 31 oktober in Albanië, Bosnië, Estland, Griekenland, Guam, Hongarije, IJsland, Kosovo, Kroatië, Letland, Litouwen, Macau, Macedonië, Mexico, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Thailand en Zuid-Korea in de verkoop gaan.


Leave A Comment