Voordeel van een sim only met iPhone

  • 29 apr 0

In plaats van een toestel abonnement is het met een iPhone ook mogelijk om te kiezen voor een sim only abonnement. Bij sim only betaalt men maandelijks voor een abonnement waarbij men geen toestel verkrijgt. De kosten van zo’n abonnement liggen erg laag omdat er niet maandelijks een vaste prijs voor het toestel hoeft te worden betaald. Je betaalt hierbij alleen voor de aansluiting op en het gebruik van het netwerk. Bij sim only met iPhone is het wel belangrijk dat men zelf al over een iPhone beschikt of deze eerst aanschaft.

Is de iPhone simlockvrij?
Het is van belang dat de iPhone simlockvrij is. De nieuwe iPhones zijn vaak bij aanschaf al simlock vrij, bij oudere modellen is dit niet altijd het geval. Controleer dit en laat het toestel simlockvrij maken indien dit nodig is. Daarna kan men een keuze maken uit diverse sim only abonnementen bij diverse providers. Het grootste voordeel van een sim only abonnement met een iPhone is dat men de keuze heeft uit alle aanbieders. Er zijn veel budgetspelers op de markt die hun sim only abonnementen erg voordelig aanbieden. Er is veel concurrentie dus de prijzen worden erg aantrekkelijk gemaakt.

Kiest men voor een sim only abonnement van een budgetaanbieder en schaft men zelf een iPhone aan dan ben je vaak nog voordeliger uit dan wanneer de iPhone wordt aangeschaft in combinatie met een abonnement. Vergelijk sim only abonnementen van verschillende providers en kom tot het meest voordelige sim only iPhone abonnement dat aan al uw eisen voldoet.


Leave A Comment