Wat gaat de iPhone 7 kosten?

  • 28 jun 0

Na heel wat geruchten over het design en de hardware van de iPhone 7 zijn nu de geruchten rondom de prijs van de nieuwe iPhone aan de beurt. Er is een nieuwe lek die details geeft over de prijzen van de verschillende versies van het toestel. Het gaat om een lek dat op Weibo geplaatst is.

iPhone prijzen

Ieder jaar zijn de prijzen van een nieuwe iPhone vergelijkbaar met de prijzen van de iPhone die het jaar daarvoor is uitgebracht. Meestal brengt de prijs van een nieuw toestel ook niks nieuws met zich mee. Het lijkt er nu op dat de nieuwe iPhone wordt uitgebracht met heel wat meer opslagruimte dan we van de iPhone gewend zijn, dit is te zien aan het prijskaartje van het toestel. Volgens de bron van Weibo zou de normale variant van de iPhone met 32GB, 64GB en 256GB aan opslagruimte verschijnen.

Chinese prijslijst

Er is een Chinese prijslijst gelekt waarbij de versie met 256GB aan opslagruimte in prijs stijgt vergeleken met het toestel dat is voorzien van 128GB aan opslagruimte. De prijs van de andere versies met minder opslagruimte blijft wel hetzelfde. Volgens de lijst op Weibo komt er ook een iPhone 7 Plus uit en wordt er gesproken over een iPhone 7 Pro. Beide varianten zouden verschijnen in versies met 32GB, 128GB en 256GB aan opslagruimte.

Vergelijkbaar met de iPhone 6S?

De prijs van de toekomstige iPhone 7 Plus is te vergelijken met de prijs voor de huidige iPhone 6S Plus. De iPhone 7 Pro zou wat duurder worden. De prijs ligt boven de iPhone 7 en iPhone 7 Plus volgens de gelekte lijst. In Europa zit er nu zo’n 110 euro tussen de iPhone modellen. De iPhone 7 Pro zou dus nog duurder worden, het zal waarschijnlijk gaan om zo’n 150 euro extra. De prijs zou in dit geval uitkomen op 900 euro. Of de prijzen uit de gelekte lijst kloppen en of er een iPhone 7 Pro komt is nog niet duidelijk. Het is ook heel goed mogelijk dat de iPhones in Europa anders geprijsd worden dan de Chinese prijzen volgens de lijst op Weibo.


Leave A Comment