Welk iPhone abonnement kiezen?

  • 19 jun 0

De iPhone is een zeer populaire door Apple ontwikkelde smartphone. Op dit moment zijn de iPhone 5s en 5c Apple’s nieuwste iPhones, gevolgd door de iPhone 5 en de iPhone 4S. Alle iPhones zijn los verkrijgbaar maar ook in combinatie met een abonnement. Kiest men voor een iPhone abonnement dan betaalt men bepaald bedrag per maand afhankelijk van het soort iPhone, het aantal belminuten/sms’jes en de databundel.

Keuze voor het type iPhone
Wie graag een iPhone abonnement wil afsluiten dient eerst te kiezen voor een type iPhone. De iPhone 4S en de iPhone 5 behoren tot de oudere generatie iPhones. Deze toestellen zijn kwalitatief nog goed maar zijn al wat langer op de markt. De iPhone 4S is snel, heeft voldoende geheugen en een scherp beeld. De iPhone 5 is wat groter, heeft een beeldscherm met een hogere resolutie en is ook wat sneller dan de iPhone 4. Beide toestellen zijn vaak gratis verkrijgbaar bij een één- of tweejarig abonnement. Prijzen van deze iPhone abonnementen verschillen per aanbieder.

iPhone 5c en 5s
De iPhone 5c en 5s zijn de opvolgers van de iPhone 5. De iPhone 5c is kleurrijk met dezelfde inhoud als de iPhone 5. De iPhone 5s is vooral van binnen veranderd ten opzichte van haar voorganger en is zeer snel. Ook deze iPhones zijn in combinatie met een abonnement verkrijgbaar. Bij veel abonnementen wordt er wel een bijdrage gevraagd voor het toestel, dit verschilt echter per provider. Ook de prijzen verschillen per provider, de koper kan deze het beste vergelijken om zo tot het meest voordelige iPhone abonnement te komen.


Leave A Comment